Ga jij 15 maart ook stemmen? Stem ChristenUnie!

banner_cu_psws2023_topbanner.jpg
Gerdien Maaijen.JPG
Door Gerdien Maaijen op 9 maart 2023 om 12:00

Ga jij 15 maart ook stemmen? Stem ChristenUnie!

Komende woensdag vieren we weer het feest van de democratie, er zijn verkiezingen! Als ChristenUnie doen we natuurlijk ook weer mee met een mooie lijst en sterke programma's onder de titel “Ruimte voor elkaar”.

Als kandidaat op de bescheiden 22e plek voor de provinciale verkiezingen en 11e plaats voor de waterschappen, deel ik graag wat dat voor mij betekent: ruimte voor elkaar gaat voor mij over ruimte voor iedereen om in deze provincie en het rivierengebied goed te wonen en te leven. Over goed nadenken wat waar past in Gelderland: waar is ruimte voor bijvoorbeeld bedrijvigheid, ontspanning en wonen? Water is in ons rivierengebied niet theoretisch. Ruimte en aandacht voor water en landschap in samenwerking met onze agrariërs is daarom belangrijk. Ook deze verkiezingen gaan over de waarde van met elkaar in gesprek blijven; als inwoners, bedrijven en verenigingen onderling en met de overheden. Dan geven we ruimte voor elkaar.

Uit onze regio zijn meer ChristenUnie-leden terug te vinden op de kieslijst voor de provincie, namelijk Dirk Vreugdenhil (Nijmegen), Maarten van der Velde (Nijmegen), Judith Westerink-Petersen (Heteren) en Rinske den Hertog (Nijmegen). Ook genoeg lokale keuze dus.

We zijn de campagne gestart met een goed bezochte campagneavond op 13 februari, met als sprekers Dirk Vreugdenhil, Maarten van der Velde en Erik Holterhues. We hebben posters geplakt en folders uitgedeeld.

Het programma van de ChristenUnie voor de provincie Gelderland is te vinden via https://gelderland.christenunie.nl

Het programma van de ChristenUnie voor het waterschap vindt u/jij op https://rivierenland.christenunie.nl

Uw/jouw stem voor de provincie en waterschappen maakt verschil! Stem daarom 15 maart op de ChristenUnie, voor een waardegedreven politiek met open Bijbel en ruimte voor elkaar.

Met vriendelijke groet,
Gerdien Maaijen, raadslid gemeente Overbetuwe