Bloemen voor vrijwilligers voedselbank Elst door ChristenUnie

voedselbank.jpg
CU-Logo-Overbetuwe-Impact-in-Cirkel-RGB.png
Door Nieuws uit de afdeling op 5 maart 2022 om 08:10

Bloemen voor vrijwilligers voedselbank Elst door ChristenUnie

Ieder jaar zet de ChristenUnie een vrijwilliger of organisatie in het zonnetje. Dit jaar is de beurt aan de coördinatoren en vrijwilligers van de uitdeelpunten van de voedselbank. 16 februari hadden we een bezoek gebracht aan de vrijwilligers in Zetten.

Afgelopen vrijdag 25 februari was de beurt aan de vrijwilligers van het uitdeelpunt in Elst. Coördinator Theo van Beuningen nam samen met vrijwilliger Leo de Wijs de bloemen in ontvangst van raadslid Gerdien Maaijen.

Theo coördineert de organisatie van de vrijwilligers van het uitdeelpunt in Elst. Hij wordt al 17 jaar bijgestaan door vrijwilliger Leo de Wijs en een aantal andere vrijwilligers.  De producten voor de pakketten komen uit de regio Nijmegen. In de middag worden artikelen bezorg en daarna door een aantal vrijwilligers ingepakt en uitgedeeld.  Ongeveer 55 gezinnen uit Elst en de omliggende dorpen ontvangen een pakket.


De voedselbank zet zich in voor mensen in een moeilijke financiële situatie. De ChristenUnie waardeert de inzet van deze vrijwilligers zeer.