Fractie verwelkomt nieuwe fractie-assistent Arjan Westerveld

congresCU.jpgmaandag 12 april 2021 19:46

Sinds afgelopen maand is onze fractie iets uitgebreid met dank aan Arjan Westerveld (rechts op foto). In dit bericht stelt de getogen Elstenaar zich graag even voor: "ik wilde graag iets terugdoen aan de regio waar ik ben opgegroeid en waar kan ik dat beter doen dan door de lokale ChristenUnie-fractie te ondersteunen?"

Wie ben je in het kort?

Ik ben Arjan Westerveld, 28 jaar, geboren in Arnhem, getogen in Elst en gestudeerd in Nijmegen. In die laatste plaats heb ik ook jarenlang mij bezig gehouden met de ChristenUnie in Nijmegen, maar die is jammer genoeg gestopt. Nadien voelde het meteen logisch om mij ook te mengen in het Overbetuwse

Hoe ben je hier dan terecht gekomen?

Ik wilde graag iets terugdoen aan de regio waar ik ben opgegroeid en waar kan ik dat beter doen dan door de lokale ChristenUnie-fractie te ondersteunen? Eerst nam ik een officiele bestuursfunctie in als een soort Nijmeegse afvaardiging maar dat is nu op een iets lager pitje gezet. De fractie had in aanloop naar de verkiezingen van 2022 simpelweg mankracht nodig en ik had juist het idee om het politieke werk meer eigen te maken. 

Wat ga je doen?

Ik ga als allereerste de fractie ondersteunen door fractievergaderingen voor te bereiden en door dus mijn steentje waar nodig inhoudelijk bij te dragen. Daarnaast help ik mee bij de eerste stappen naar de verkiezingen van 2022. Denk daar bij aan het verkiezingsprogramma of aan welkome hulp voor de fractie. Als laatste zet ik online in de lift: ChristenUnie mag wat meer zichtbaar worden op social media en de website krijgt ook een update. Je zal hier binnenkort dus wel meer van mijn hand zien!

Ook de fractie ondersteunen of meewerken aan de komende verkiezingen? Neem contact met ons op 

« Terug